استیصال اخلاقی غرب در برابر ایران جدید
«فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی»؛ اسلامهراسی و اهانت به مقدسات دینی در جهان غرب پدیده تازهای نیست. تمدنی که بنیان آن را اومانیسم لیبرالیستی تشکیل داده، رفتار سخیفی همچون اهانت به مرجعیت شیعه دور از انتظار نیست. تمدنی که مغز متفکر و راهبری فکری آن با کسانی مانند ماکیاول است، بیشتر از این خروجی نخواهد اخلاقی داشت.
لئواشتراوس از جمله متفکران غربی و منتقد ماکیاول است که اساس بحران اخلاقی جاری در غرب را مدرنیته مبتنی بر سکولار میداند. او ریشه این بحران را در بیاعتقادی غرب به اهداف و ارزشهای خود میداند. این بیاعتقادی پیامد چالشهای نظری فلسفه سیاسی در مورد برنامههای مدرنیته مانند ارزش جهانگرایی، پیوند رفاه با عدالت و سعادت، و بهکارگیری علم در راه قدرت انسان است.
اما فرانسه با وجود ادعای آزادی، در این میان گوی سبقت را ربوده است. رفتارهای ضد ایرانی- اسلامی فرانسه سابقه طولانی دارد؛ از حمایت مالی و تسلیحاتی فرانسه از عراق در طول ٨ سال جنگ ایران و عراق تا دست داشتن در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و دفتر نخستوزیری بنابه اعتراف مسعود رجوی و صدور خونهای آلوده به ویروس ایدز و هپاتیت به ایران در سالهای 1361 تا 1363.
اما اقدام ذلیلانه اخیر نشریه «شارلی ابدو» در توهین به ساحت مقدس مرجعیت و رهبری دینی و ملی ایران پس از شکست مفتضحانه غرب در طول سالیان متمادی به ویژه در جنگ هیبریدی اخیر در برابر نظام اسلامی، نشانه استیصال آنان است.
در رازگشایی این اقدام شیطانی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
1. کاپلان، تحلیلگر آمریکایی مسائل بینالملل میگوید: «ایران در منطقه خاورمیانه تنها بازیگری است که میتواند به قدرتی بزرگ بدل شود چون فلات ایران از دیرباز به مفهوم واقعی یک کشور بوده است. بقیه کشورهای اطراف ایران، همگی بعد از جنگهای جهانی و فروپاشی عثمانی به وجود آمدهاند؛ اما ایران یک قدرت تاریخی است.
رژیم صهیونیستی و عربستان به فرصتهای ژئوپولیتیک، فرهنگی و تاریخی ایران برای احیای قدرت سنتی خود واقف هستند. آمریکا و بریتانیا هم این مسأله را به خوبی میدانند، پس مهمترین استراتژی برای جلوگیری از یک ایران قدرتمند که منافع آنها را تهدید کند، حفظ فشار اقتصادی، جنگ تبلیغاتی، موازنه نظامی و تضعیف مستمر ایران است».
2. اندیشکده «مؤسسه بینالمللی مطالعات استراتژیک» انگلیس نیز اخیراً با انتشار کتابی تحت عنوان «شبکههای نفوذ ایران در خاورمیانه» تصریح میکند: پیشرفت تدریجی ظرفیتهای موشکی و پهپادی انصارالله و شباهتهای چشمگیر و روابط نزدیک این سازمان با حزبالله حکایت از آن دارد که ایران تا اندازهای در ایجاد یک حزبالله دیگر موفق عمل کرده است.
همچنین حملات انصارالله به شناورها، نفتکشها و پایگاههای نفتی سعودی، اماراتی و حتی (شناورهای) آمریکایی به علاوه شلیک موشکهای انصارالله به سوی جده، سپس ریاض، پایتخت عربستان، و بالأخره کاخ ملک سلمان در این شهر «Saudi Arabia intercepts Houthi missile fired toward Riyadh; no reported casualties»، سعودیها و اماراتیها را متقاعد کرده که تهران به دنبال تشکیل یک پایگاه موشکی و پهپادی علیه آنهاست، همانگونه که از سال ۲۰۰۶ به این سو پایگاهی در لبنان علیه اسرائیل ایجاد کرده است. جمهوری اسلامی در یمن هم دقیقاً مانند عراق توانسته نه تنها در قالب یک درگیری به دشمنان خود ضربه بزند، بلکه از همان درگیری برای خدشهدار کردن اعتبار بینالمللی دشمنش استفاده نماید.
و در ادامه مینویسد: تا سال ۲۰۱۹، نفوذ جمهوری اسلامی در عراق، لبنان، سوریه و یمن تبدیل به واقعیت جدید در منطقهای شده بود که رهبران آن (از جمله درخود تهران) تا مدتی قبل چنین واقعیتی برایشان غیرقابلتصور بود.
ایران توانسته بود با استفاده از یک شبکه فراملی شبهنظامیان شیعه به این موفقیتها دست یابد که بهرغم وجود درجات مختلف مهارت و آرایش قوا، قادر به جنگ بودند و علیه دشمنان متفاوت ایران در جبهههای جدا از هم به صورت همزمان مبارزه میکردند.
هیچ کشور دیگری در عصر مدرن به اندازه ایران در درگیریهای منطقهای فعال، و چهبسا کارآمد، نبوده است. یک عامل مهم در ثبات دکترین جمهوری اسلامی، ثبات قدمِ رهبریِ انقلابی آن است. آیتالله علی خامنهای، رهبر عالی ایران، از سال ۱۹۸۹ تاکنون پاسدار نهایی موضع استراتژیک ایران بوده است.
3. طبق گزارش مرکز تحقیقاتی «پیو»(PEW) درآمریکا، اسلام در حال حاضر بیشترین رشد را در قیاس با سایرادیان جهان دارد.
در حال حاضر حدود 1.8 میلیارد نفر مسلمان در جهان وجود دارد که تقریباً یک چهارم جمعیت جهان را تشکیل میدهند و اسلام دومین دین بزرگ از لحاظ تعداد پیروان بعد از مسیحیت محسوب میشود، با این حال تخمین زده میشود در اواسط قرن 21 (بین سالهای 2050 تا 2070)، اسلام پرجمعیتترین دین جهان شود.
4. فرانسوا توال در کتاب «ژئوپلیتیک شیعه» مینویسد: با وقوع انقلاب اسلامی پس از قرنها، برای نخستین بار قدرت شیعه در قالب مرجعیت موسوم به «ولایت فقیه» در صدر حکومت قرار گرفت. در دست گرفتن قدرت به وسیلة شیعه در کشوری بزرگ و با اکثریت شیعه، هرگز در گذشته اتفاق نیفتاده بود.
پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) در ایران یکی از پراهمیتترین وقایع انقلابهای نیمة دوم قرن بیستم بوده است و در حقیقت، مهمترین واقعه در طول تاریخ شیعه به شمار میآید.
دست متجاوزانه فرانسه و همپیمانان استعماریاش پس از انقلاب اسلامی از ثروت و منابع و معادن ایران قطع شده و از تکرار امثال معاهدات «فین کن اشتاین» و پیمان تیلسیت که امپراطور جهانخوار فرانسه در آن با وجود عقد رسمی به ایرانیان خیانت کرد، ناامید شدهاند.
5. مارتین كرامر، محقق عنود، فحاش و اسلامستیز آمریكایی مینویسد: «مذهب شیعه در طول تاریخ اسلام، به عنوان نوعی عقیده وجود داشته است، به طوری كه امروزه از هر ده مسلمان شاید یك نفر به آن پایبند باشد. ایران تنها كشوری است كه شیعیان، اكثریت غالب جمعیت آن را تشكیل میدهند، در دو یا سه كشور دیگر نیز شمار شیعیان زیاد است و در سایر نقاط جهان اسلام، شیعیان یا در اقلیت هستند و یا اصولا وجود ندارند. اما با این محاسبه سطحی، تاثیر عمیق مذهب شیعه بر اسلام معاصر و شناخت آن، نادیده گرفته میشود؛ زیرا شیعیانی وجود دارند كه مصمم هستند جریان فكری و سیاسی نه تنها مذهب شیعه، بلكه كل اسلام را دگرگون سازند. این شیعیان نه تنها به لحاظ مذهب، بلكه به خاطر جانبداری از تغییر بنیادی و كسب قدرت از سایر مسلمانان متمایزند. آنها در ایران، بیهیچ سابقهای دست به انقلاب زدند؛ در لبنان، علیه قدرتهای محلی و جهانی جنگیدند و اكنون نیز برخی از آنها آمادهاند تا بار دیگر انقلابی برپا كنند، انقلابی كه آرامش جهان اسلام را بر هم خواهد زد و در همه جا دشمنان اسلام را نگران خواهد كرد!».
چنانکه در لبنان مرحوم علامه شرفالدین فرانسویان را به خاک ذلت نشاند. بطوریکه حتی کتابخانه ایشان را آتش زدند.
6. از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، ولایت فقیه و رهبری نظام به عنوان مهمترین رکن نظام اسلامی و مستحکمترین سد دفاعی نظام، همواره مورد هجوم بیامان دشمنان بوده است. دشمنان نظام به درستی دریافتهاند تا زمانی که اقتدار و اعتبار رهبری در ایران محفوظ باشد، مطلقاً هیچ پروژه براندازانهای در جمهوری اسلامی، قابلیت طرح و اجرا نخواهد داشت چرا که به عینه مشاهده کردهاند در گذشته چگونه رهبر انقلاب در زمانی اندک و بیآنکه از همه ابزارهای خود استفاده کند، پیچیدهترین طراحیهای آنان را خنثی کرده است. از این رو، با فهم این که راز ماندگاری و استقامت جمهوری اسلامی، ولایت فقیه و رهبری است، لحظهای از هجوم علیه این رکن نظام، فروگذاری نکردهاند.
جمهوری اسلامی ایران نشان داد که با هدایت رهبر انقلاب اسلامی، تدابیر سیاسی و امنیتی جدیدی با محوریت مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی، تروریسم و نظام سلطه در منطقه رقم زده و امنیت پایدار و ثبات منطقهای ایجاد شده تا اراده ملتی مسلمان را که خواهان آزادگی و سربلندی هستند به جهانیان نشان دهند.
7. نامه رهبرانقلاب به جوانان اروپا همچنین به جوانان فرانسه سبب وحشت در سیاستمداران اروپایی شده است. چرا جوانان به دنبال یافتن پاسخ سؤالاتی هستند که رهبر انقلاب مطرح کرده است. پس باید با جوسازی و ایجاد ذهنیت منفی نسبت به ایشان از پاسخگویی به سؤالات مردم و بویژه جوانان خود فرار کنند.
8. آمریکا و متحدان اروپاییاش با هزینهکرد دلارهای صهیونیستی- سعودی و بهکارگیری نوچههایشان(سلطنتطلبان، منافقین و…) در آشوبهای اخیر(جنگ ترکیبی- احزابی) سیلی محکمی از ملت بزرگ به ویژه زنان عفیفه و با حیای ایران اسلامی خوردند، جاسوسانش دستگیر ونقشههای شیطانیاش نقش بر آب شد، بنابراین اقدام نشریه مزبور نوعی آب ریختن روی آتشی است که از تمام وجودشان شراره میکشد، اما این آتش هیچ وقت خاموش نمیشود.
سخن آخر اینکه در ذلت، حقارت و شکست فرانسه همین بس که برای مقابله با نظام اسلامی دست به دامان آلوده زنی آواره و وطن فروش رذل و اوباش وکاریکاتوریستی مبتذل شده است؛ غافل از اینکه نور خدا خاموش شدنی نیست!
* مهدی جبرائیلی، پژوهشگر عرصه رسانه
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0