بسندهکردن به یک بُعد از شخصیت امام(ره)، مصداق سانسور است
به گزارش «فکرت»، هفتمین محفل فکرت با موضوع بازخوانی تحریف ظالمانه «بازکاوی پدیده تحریف امام خمینی(ره) در رسانه» با حضور «دکتر مظفر نامدار»، سردبیر فصلنامه تخصصی ۱۵ خرداد و عضو شورای عالی دانشنامه انقلاب اسلامی برگزار شد.
دکتر نامدار، تحریف ظالمانه را از ابزارهای یهود و مورد انتقاد قرآن کریم خواند و اظهار داشت: انقلاب اسلامی، انقلاب علیه نظم سکولار در دنیا بود؛ از اینرو یکی از سلاحهای مخرب نظم سکولار برای سلطهجویی، تحریف است.
وی هدف تحریفگران را ایجاد تردید در اندیشه و سیره امام عنوان کرد و گفت: روشهای تحریف، ماهیت سیستماتیک دارند و احتمال دارد تبدیل به قاعده شده و در جاهای دیگر از آن الگوگیری شود، از این جهت رهبر انقلاب بارها هشدار دادند؛ اگر میخواهید انقلاب حفظ شود، نگذارید امام را تحریف کنند.
عضو شورای عالی دانشنامه انقلاب اسلامی به سه دلیل عمده در تحریف امام اشاره و تاکید کرد: تحریف ممکن است بینشی، گرایشی یا کنشی باشد، بنابراین تحریف بینشی ناشی از مشکل اعتقادی است و تحریف با انگیزههای سیاسی از نوع گرایشی و تحریف عکسالعملی از نوع کنشی میباشد.
وی فتنههای مختلف در نظام اسلامی از جمله فتنه ۸۸ را پیامد شک و تردید دانست و یادآور شد: معمولا کنشگران تحریف، افراد موجه، مشهور و تاثیرگذاری هستند و بیشترین تحریف امام از سوی افرادی در داخل نظام و با ادعای پیروی از ایشان صورت گرفته است، حال آنکه تحریف دشمنان خارجی اینقدر موثر و تردیدآور نیست.
دکتر نامدار، روشها و انواع مختلف تحریف را برشمرد و تاکید کرد: بسنده کردن به یک بعد از شخصیت امام، مصداق سانسور و برجسته سازیهای بیمعنا است، برخی شخصیت عرفانی ایشان را در مقابل ابعاد سیاسی برجسته میکنند؛ چنان که جمهوریت نظام اسلامی را در مقابل اسلامیت قرار میدهند، حال آنکه نگاه کاریکاتوری و تک بعدی نوعی تحریف است و اغلب شبهات مطرح شده به دلیل نگاه گزینشی و عدم جامعیت است.
سردبیر فصلنامه تخصصی ۱۵ خرداد، تقلیل بیانات امام را به کنشها و محدوده خاص تاریخی، نوعی تحریف خواند و یادآور شد: شاکله شخصیت امام با مشاهده همه آثار ایشان ممکن است؛ اما برخی همانند مرحوم هاشمی و منتظری با خاطرهگویی یا برخی با داستان گویی و تقطیع نامناسب، بیانات امام را محدود به زمان و مکان و عصر خاصی کرده یا با تلفیق خیال و واقعیت، نوعی تقطیع و تحریف شخصیت کردهاند.
وی با انتقاد از دفتر حفظ و نشر آثار امام تصریح کرد: تشکیل دفتر با هدف مقابله با تحریف امام و صیانت از اسناد تاریخی انقلاب بوده است؛ حال آنکه امروزه با تفسیرهای غلط یا سکوت در مقابل تحریفگران و در مواردی انتشار چرکنویسها و اسناد مخدوش، برای تحریف ظالمانه اقدام کرده است.
سردبیر فصلنامه تخصصی ۱۵ خرداد در پایان با نقد کتاب (الف لام خمینی) به معرفی کتاب «الف لام، خدمت یا خیانت» پرداخت و ابراز داشت: امام در مصاحبه با یک خبرنگار خارجی تاکید کردند: سخنان من را تحریف نکنید و بدون دخالت خودتان منتشر کنید، یعنی امام رضایت نداشتند، سخنان ایشان از زاویه نگاه خبرنگار و با روایت یک راوی منتشر شود، بلکه معتقد بودند مردم باید به صورت مستقیم و بدون تحریف و تقطیع، سخنان ایشان را بشنوند؛ حال آنکه در کتابهایی همانند (الف لام خمینی) امام با اسناد مخدوش، روایت و به نوعی تحریف میشود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0