به گزارش فکرت، حجت الاسلام علی اسفندیار از فعالان رسانه‌ای با حضور در غرفه خبرگزاری رسا پس از تبریک اعیاد شعبانیه تصریح‌کرد: خبرگزاری رسا بخشی از طلاب خبرنگار را تربیت کرده است و حضور این تربیت یافتگان در بسیاری از رسانه‌ها برجسته است. خبرگزاری‌های دینی و حوزوی در دهه‌هایی فعالیت‌های خوبی داشته و ثمره‌هایی نیز از آن دیده‌می‌شود و این درخت را تنومند و بارور می‌بینم.

 

وی با اشاره به ایده کانونی رسانه فکرت بیان داشت: امتداد اندیشه‌ای رهنمودهای رهبری معظم انقلاب ایده کانونی پایگاه فطرت است زیرا ایشان نسبت به ادبیات، غرب شناسی و جریان شناسی‌های اجتماعی دغدغه داشتند؛ رسانه فکرت جدای از خبرگزاری‌های عمومی کار نمی‌کند اما نوع زاویه دید نسبت به مسائل اجتماعی متفاوت است.

 

این فعال رسانه‌ای با بیان اینکه مخاطبان فکرت حوزوی، دانشگاهی، نخبگان و اهالی علوم انسانی هستند، اظهار داشت: بنابراین سوژه‌های اجتماعی خود را از آنها می‌خواهد؛ فکرت برای صحبت در خصوص مسائل اجتماعی سراغ نخبگان می‌روند و از آنها چاره جویی می‌کنیم و خوشبختانه رفت و آمد نخبگان به فکرت قابل قبول است.

 

وی آوردن پژوهش به کف خیابان را یک گره دانست و افزود: برخی رسانه‌ها در خصوص تبدیل زبان پژوهش به زبان عمومی می‌توانند نقش آفرین باشند اما از آنجا که در سطح رویدادها فعالیت می‌کنند فرصت عمیق شدن ندارند اما امثال مدارس علوم انسانی مانند مدرسه علوم انسانی اسلامی فکرت که در کنار پیاگاه فعال شده است دنبال این هستند پژوهش‌هایی که در خصوص نسل امروز بوده را به زبان امروز با نسل جوان به گفت‎وگو بسپارد.

 

حجت الاسلام اسفندیار در پایان خاطرنشان کرد: حلقه مفقوده ما در ارتباط با نسل جوان نبود گفت‌وگو است و اگر گفت‌وگویی بوده عقلانی نبوده است زیرا هر کجا که احساسی صحبت کرده‌ایم جوان ما گمان کرده است که در حال نصیحت او هستیم. متون ایرانی و اسلامی که در حال تولید در حوزه‌های علمیه و دانشگاه است، بسیار مفید است اما باید با این محور جلو برویم که آن متون تبدیل به گفت‌وگوی عقلانی با نسل جوان شود.

 

منبع: خبرگزاری رسا

تاریخ انتشار: 1402/12/04

نظر بدهید
user
envelope.svg
pencil