ویژههای فکرت
مجموعه فکرت درصدد است، مسائل روزِ حوزه اندیشه را با نگاهی جدید و در قالبهای متنوع رسانهای به تصویر بکشد.
به گزارش فکرت، سید امیرحسین آلیاسین، منتقد فیلم و سریال در نشست دکوپاژ که به همت مدرسه فکرت و انجمن سواد رسانه طلاب برگزار شد، اظهار داشت: سریال «دفتر یادداشت» فاقد حتی یک خط فیلمنامه و قصه درست و حسابی است، ضمن آن که دیالوگ ها نیز بعضاً ضعیف و فاقد منطق روایی است و ای کاش در چنین آثاری حداقل از مشکلات و معضلات جامعه سخن به میان می آمد.
وی افزود: سازندگان سریال برای جذب مخاطب به روش های سخیفی روی آورده اند که مناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما نیست.
وی گفت: البته باید از صدا و سیما و نهادهای فرهنگی مثل وزارت ارشاد هم انتقاد کرد که چرا شرایطی پدید آورده اند که در نهایت ما به تولید وعرضه این گونه آثار برسیم.
آل یاسین بیان داشت: در خصوص این سریال آن چه مشهود است این که اگر رضا عطاران را کنار بگذاریم یک کار ضعیفی را شاهدیم که جاذبه چندانی برای مخاطب عام ندارد.
مجید بنی احمدی، دیگر منتقد سینما و تلویزیون نیز با اشاره به انواع و اقسام کمدی ها در سینما و تلویزیون اظهار داشت: پیشتر ما شاهد ساخت آثاری در ژانر کمدی بودیم که از سوی افرادی فکور و دغدغه مند ساخته می شد اما در سال های اخیر به سمت تولید آثار سخیفی رفته ایم که از شوخی های جنسی و الفاظ رکیک برای جذب مخاطب در آن ها استفاده می شود.
وی با انتقاد از این بابت که در سریال دفتر یادداشت سیر داستان اصلاً مشخص نیست و به این خاطر آشفتگی در روایت را ناظر هستیم، گفت: از اساس این سریال کپی برداری از نمونه های خارجی است کما این که پوستر آن نیز حتی تقلیدی است و به نظر بنده، این اثر به مخاطب تجاوز فکری می کند.
بنی احمدی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که این گونه سریال ها را به هیچ وجه نمی توان با خانواده به نظاره نشست و باید برای این موضوع فکری کرد.
وی افزود: در خصوص این اثر نکته حائز اهمیت دیگر این است که عدم شخصیت پردازی درست به یکی از پاشنه آشیل های آن تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: 1402/10/26
مجموعه فکرت درصدد است، مسائل روزِ حوزه اندیشه را با نگاهی جدید و در قالبهای متنوع رسانهای به تصویر بکشد.